Pamex - správa nemovitostí

Úvod

Vítejte na stránkách společností PAMEX

Správa nemovitostí je činnost vyžadující znalosti z mnoha oborů. Z těchto důvodů svěřují vlastníci své nemovitosti do správy odborníkům. Našimi klienty jsou jak obce, tak i společenství vlastníků, bytová družstva, spolky a vlastníci budov nejen ze Žďáru nad Sázavou, ale i z jiných měst a obcí.

První ze společností PAMEX vznikla již v roce 1991. V současné době zajišťují správu nemovitostí tři naše společnosti a spolupracující společnost, která se zabývá technickým zařízením budov.  Pro domy v naší správě provozujeme také havarijní službu. 

Nabízíme kompletní správu nemovitostí, jejíž součástí je i základní právní servis, zastupování klientů při jednání s dodavateli, úřady, apod. Pro bytové domy a nemovitosti v naší správě zajišťujeme jak běžný opravárenský servis a údržbu, tak i rozsáhlejší opravy a rekonstrukce. Samozřejmostí je také obstarání potřebných revizí, a to včetně odstranění zjištěných závad.

Pro bytová družstva, společenství vlastníků i spolky vedeme účetnictví, jehož nedílnou součástí je vedení mzdové agendy a tvorba daňových přiznání.

Úzce spolupracujeme se společností, která se zabývá technickým zařízením budov - rozvody vody, plynu, tepla, kanalizace, topná tělesa, výměníkové stanice, stavební práce, zámečnické práce, ...

 

 

Přečíst celý článek >>